Skip to content
Kultur

Tre kulturtips till män i kris

Björn Gustavsson intervjuas i SVT:s »Robins«: Aldrig har ett Youtubeklipp fångat manlighetens kris så bra som det som dyker upp på skärmen när man söker på »Björn Gustafsson + Robins«. De hetsiga argumenten från Robin och Felix Herngren om att Björn borde dricka alkohol och ha mer sex är sedan som ett enda stort svar på varför Björn inte gör det.

»God och opåverkad« av Jack Hildén: Alla har vi nog någon gång stött på huvudpersonen i Jack Hildéns bok »God och opåverkad« (2017) som handlar om en kille som försöker döva sin smärta genom meningslösa tinderligg bakom ryggen på flickvännen som han älskar.

SVT:s tv-serie »Boys«: Ibland vet man inte att man har ett behov av att se två män bada tillsammans och diskutera skillnaderna mellan deras penisar förrän detta behov blir tillfredsställt. Våga lite nu SVT – en säsong till!

Virve Ivarsson