Skip to content
Nyhet

Karin Pihl är ny kulturredaktör för Liberal Debatt

karin p bubbla

Vissa förändringar är större än andra och nu har LD blivit med kulturredaktion och kultursidor. Redaktör för detta äventyr blir Karin Pihl, som suttit i redaktionen i fyra år och nu kliver upp i redaktionsledningen.

Gratulerar! Hur känns det?

– Det känns j*vligt spännande! Att ha en egen kultursida har varit drömmen. Äntligen slipper jag klaga över att alla andra kultursidor mest är som ledarsidor, fast sämre. Eller det kommer jag nog fortsätta att klaga på. Men på min egen kultursida!

Vilka är dina drömskribenter i LD?

– Nate Sloan och Charlie Harding som gör »Switched on Pop«. Det är världens bästa podcast! De har större respekt för konstnärligt hantverk än några andra.

I kulturredaktionen ingår även Tomas Izaias Englund och Joakim Rönnbäck. På sidan 38 kan du läsa deras gemensamma programförklaring.