Skip to content

”Jag är en av hundra”

Med ett år kvar till riksdagsvalet ökar temperaturen i svensk politik. Döma av opinionsläget kommer valrörelsen att bli ett spektakel av sällan skådad tappning. Den som söker direktrapportering, skvaller och snabba kommenterar behöver inte leta länge. De dagligen uppdaterande nyhetsredaktionerna kommer att skriva fler spaltmeter än någonsin tidigare.

Det är i denna röra av illa producerade webb-tv-klipp, påträngande rubriksättning och allmänna twitterhets jag tar mig tid åt idétidskriften Liberal Debatt. Liberal Debatt är något annat: nämligen idédebatt. Här ställs frågor som kräver tanke. Här publiceras texter som tar sin tid.

Liberal Debatt är en idétidskrift med stark drivkraft, hög ambition och liten ekonomi. Därför är jag en av Liberal Debatts 100 nya stödprenumeranter. Som sådan betalar jag 500 kr per år och får alla de sex fullmatade numren hem i brevlådan. Dessutom får jag en fin gåva.

Vill du också bli en av Liberal Debatts hundra nya stödprenumeranter och få en av de hundra tygkassarna med en illustration från det senaste numret? Dela då denna länk på Facebook eller Twitter och skicka en rad till red@liberaldebatt.se så kommer det senaste numret, tygkassen och en faktura hem med posten.