Skip to content

Mingel och talarkväll med Eskil Erlandsson

Ett nytt nummer av Liberal Debatt är på väg till tryckpressarna. Vi bjuder därför på talarkväll och mingel med landsbygdsminister Eskil Erlandsson (C) torsdagen den 22 mars klockan 18.00 på Tankesmedjan Fores!

Temat för Liberal Debatt nr 1/2012 är landsbygd. Är det sant att liberalism frodas bäst i storstäder? Eller bor kanske de största frihetsälskarna på landet? Kan det någonsin finnas en liberal landsbygdspolitik och är verkligen ”Matlandet Sverige” landsbygdens räddning? Detta och mycket annat kommer att diskuteras under kvällen. Gäst är landsbygdsminister Eskil Erlandsson (C).

Vin, snacks, debatt, en rykande färsk Liberal Debatt och förstås trevligt sällskap utlovas! Anmäl dig på Facebook eller genom att maila red@liberaldebatt.se.

Tid och plats
Torsdagen 22 mars 18:00
Fores, Bellmansgatan 10, Stockholm (T-slussen)

Varmt välkommen!