Skip to content

Smygläsning tisdag 8 november

Liberal Debatt bjuder på smygläsning av det kommande numret. Temat är ”Barn” och vi bjuder på vin, chips och diskussion. Det finns också möjlighet att träffa våra nya redaktörer, Caroline Lundström och Erik Åslin.

Denna smygläsning gästas vi av Caroline Szyber, riksdagsledamot för Kristdemokraterna och Maria Eriksson, chefredaktör Svensk Tidskrift och tidigare ledarskribent på Svenska Dagbladet, som kommer att prata om det senaste numret av Liberal Debatt och dess tema.

Självklart får man även med sig ett exemplar av tidningen hem.

Smygläsningen är nu på tisdag den 8 november  från 18:00 till 21:00

Som vanligt huserar vi i FORES:s lokaler på Bellmansgatan 10 på Södermalm (t-bana Slussen eller Mariatorget).

Ta gärna med dig en vän eller två och OSA på Facebook eller till red@liberaldebatt.se!

Varmt välkomna!