Nya redaktörer för Liberal Debatt

Tidskriften Liberal Debatt har nyligen utsett två nya redaktörer. Caroline Lundström och Erik Åslin är tillsammans tidningens nya redaktörer.

– Det ska bli väldigt roligt att utveckla Liberal Debatt. Vi kommer att arbeta stenhårt för att husera smart och relevant liberal idédebatt, säger Caroline Lundström, ny redaktör för Liberal Debatt.

– Tidningen har nyligen gjort om sin form och har en bra grund att stå på. Liberal Debatt ska fortsätta att vara en plats för liberaler att föra fördjupade resonemang och intellektuellt hederlig debatt, säger Erik Åslin, ny redaktör för Liberal Debatt.

Caroline Lundström är jurist och jobbar till vardags med börsrätt.  Erik Åslin är till vardags politisk tjänsteman. Tidigare redaktör var Carl Lagerqvist som numera arbetar som pressekreterare åt EU-minister Birgitta Ohlsson.

Fakta: Liberal Debatt grundades 1948. Tidskriften är partipolitiskt oberoende och utges av Stiftelsen Liberal Debatt. Ordförande för Stiftelsen är Staffan Thorsell, tidigare bland annat chefredaktör för Expressen. Tidskriften kommer ut med sex nummer per år.

 

Kontakt

Erik Åslin 070 491 40 68

Caroline Lundström 073 775 57 53

red@liberaldebatt.se

Prenumerera 6 nummer per år för 200 kr

    Lämna en kommentar